Find your inner smile

ROOSTER

De lessen vinden plaats in de Happy Feelz | yoga & you studio bij Sportcentrum Life in Maasland (Maassluiseweg 8). Je kunt hier gratis voor de deur parkeren. Houd er wel rekening mee dat het soms druk kan zijn. 

Let op: Happy Feelz stopt met het lesgeven bij Sportcentrum Life per 20 juli 2019. Er zal een nieuwe yoga docent(e) komen om de lessen over te nemen. Het is nog niet duidelijk of onderstaand lessenrooster gewijzigd wordt.

 

Tarieven Hatha Yoga abonnement
1x yoga per week: €22,50 per maand
2x yoga per week: €36,50 per maand

Een yoga abonnement loopt via Sportcentrum Life.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. de abonnementen en vraag hier jouw twee gratis proeflessen aan! 

>> Lessenrooster

 

Dinsdag 09:15-10:15 Rise & Shine! Yoga
19:45-20:45 Hatha Yoga
Donderdag 18:30-19:30 Hatha Yoga Gentle
19:45-20:45 Hatha Yoga
Vrijdag 09:15-10:15 Rise & Shine! Yoga

De lessen zijn zo persoonlijk en flexibel mogelijk. De studio biedt dan ook ruimte aan een beperkt aantal personen per les. Geef je dus op tijd op voor een les en meld je bijtijds af (zie algemene voorwaarden hieronder)Je zit ook niet vast aan een bepaalde les. Je geeft je per maand op voor de lessen die jou uitkomen. Dit doe je door het aanmeldformulier in de studio in te vullen. Ben je nieuw, vergeten het aanmeldformulier in te vullen of wil je iets wijzigen? Stuur dan een mailtje naar djodie@happyfeelz.nl. Let op: ik ben bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag.

Algemene voorwaarden
een les gaat door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 personen)
♥ een les inhalen is mogelijk binnen één maand mits er uiterlijk 3 uur voor aanvang van de les is afgemeld. Hierna komt de les te vervallen.
♥ een abonnement kan op elk moment worden beëindigd met een opzegtermijn van twee maanden. Klik hier voor de algemene voorwaarden van Sportcentrum Life.
tijdens de schoolvakanties kan er een aangepast lessenrooster gelden waarbij niet alle lessen doorgaan. Houdt hier rekening mee en meld je op tijd aan. Het abonnement loopt gedurende deze periodes door. 

 

 

Rise & Shine! Yoga
Een goed begin is het halve werk. Rise & Shine! Yoga is een heerlijke ochtendles om de dag energiek én ontspannen te beginnen. In- en ontspanning worden in deze les afgewisseld waarbij krachtige yogahoudingen wat langer worden aangehouden. Energie gaat weer stromen, lichaam en geest komen in balans en mentale rust overheerst.  Je zit weer lekker in je vel en bent er helemaal klaar voor om de dag te beginnen!

Hatha Yoga
In deze les wordt de aandacht naar binnen gekeerd en maak je weer contact met jezelf. Net als in Rise & Shine! Yoga worden in- en ontspanning afgewisseld, maar vindt je in deze les meer ontspanning en bezinning en geven we het lichaam meer tijd om lengte te krijgen en ruimte te creëren. Ha betekent in het Sanskriet zon en tha maan. Hatha Yoga gaat dus om het in balans brengen van lichaam en geest. Door de aandacht naar binnen te keren verbind je je weer met je ware Zelf en leer je je grenzen her- en verkennen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Hatha Yoga Gentle
Hatha Yoga Gentle lessen bieden een rustigere en langzamere Hatha Yoga practice om echt even te ontladen en je hoofd tot rust te brengen. De yogahoudingen worden hier en daar aangepast en op een zachte manier uitgevoerd. Ook de transities tussen de houdingen worden bewust en langzaam gedaan. De verschillende houdingen zorgen voor lengte en ruimte in het lichaam om te ademen en weer rust en ontspanning te ervaren. Tijdens de lessen leer je weer naar je lichaam te luisteren en de houdingen uit te voeren zoals deze voor jou prettig aanvoelen.